Ontwikkelingen in het hok en bij de club (7 november 2019)

Inmiddels is de rui in volle gang en heeft er nog een selectie plaats gevonden, alleen een strenge selectie leidt tot succes. De duiven zien er goed uit en door ze geregeld in de hand te nemen hou ik het gewicht in de gaten. Hier komen ze niet meer los maar ik nijg ernaar om de jaarlingen eind van de maand een schap uit te laten zoeken en ze ook uit te laten. Ze moeten nog over gewend worden van het jonge hok naar de weduwnaarsafdeling. Komende weken nog eens over nadenken.

In de club hebben we de seizoensafsluiting gehad met ‘s-morgens vissen op steur en meerval en ‘s-avonds een buffet en gezellig samen zijn. Het was weer een prachtige dag. Op naar de onderlinge keuringsavonden.

Inmiddels heeft De Sportvrienden besloten te stoppen als vereniging en zijn er bij ons in totaal 12 nieuwe leden bijgekomen. Nu de fusie niet door is gegaan moest er een plan van aanpak bedacht worden waarbij de oude en nieuwe leden financieel weer gelijkwaardig waren. Dit voorstel is door de ledenvergadering aangenomen. Voor volgend jaar een mooie grote club met veel mogelijkheden en uitdagingen.

Heb er al weer zin in.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.