M27 Chalons en Champagne en J27 Weert

Het weer blijft roet in het eten gooien. Bewolkt en grondmist veroorzaakten bij de jonge duiven weer een vrij late lossing om 9.15 uur. Wederom duurde het veel te lang voordat er duiven kwamen en waren er bij het afslaan nog veel achterblijvers. Na het drama van vorige week heb ik 1 doffer meegedaan waarvan ik dacht dat hij wel even op tijd zou komen. Helaas, na de prijzen was hij pas terug, gelukkig wel terug! Mijn broer Bennie vloog een mooie 1e prijs. Daarna was het wachten op de midfondvlucht. Zou de 679 het nog een keer doen om midfond en snelheidsduifkampioen te worden? Ik belde mijn broer dat er in Kleve gedraaid was. De duiven zouden nu elk moment kunnen komen, plots een duif met hoge snelheid nog een rondje om het hok en ik zag de witte pennen en wist meteen dat het de 679 weer was. Hij had het weer geflikt. Wat een klasbak. Het seizoen zit er voor hem op. Volgend jaar maar eens kijken, naar het kweekhok of nog een jaartje de baan op. Volgende week de laatste dagfond en dan maar eens kijken na de jongen en de natour.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.